باشگاه وستهام یونایتد بانوان مدافع جوان خود، آنوک دنتون، را با رقم ۲۰۰ هزار پوند و با ثبت رکورد گرانترین فروش تاریخ باشگاه به تیم آمریکایی بیافسی واگذار کرد.
دنتون که در سال ۲۰۲۳ از آرسنال به وستهام پیوسته بود، در ۶۷ بازی برای وستهام به میدان رفت و در این مدت نقش کلیدی در تیم ایفا کرد. او همچنین اولین بازیکن وستهام شد که پس از سال ۱۹۹۶ در تیم ملی انگلیس (Lionesses) در دیدار با غنا بازی کرد.
دنتون درباره این انتقال گفت: «بیافسی باشگاهی جاهطلب با چشماندازی روشن است و فکر میکنم زمان خوبی برای قدم بعدی در دوران فوتبالم بود. لیگ آمریکا یکی از رقابتیترین لیگهای دنیاست و مشتاقم در این فضا خودم را آزمایش کنم.»
تیم وستهام هماکنون در رده یازدهم لیگ برتر فوتبال زنان انگلیس قرار دارد و تنها یک امتیاز بالاتر از منطقه پلیآف سقوط است. در سوی دیگر، بیافسی فصل گذشته در رده سیزدهم از چهارده تیم لیگ حرفهای زنان آمریکا (NWSL) ایستاد.
دنتون در فصل جدید در کنار مربی سابق تیم ملی جوانان انگلیس، اما کوتس، کار خواهد کرد. انتظار میرود با این انتقال دنتون نقش پررنگی در خط دفاعی بیافسی و لیگ NWSL ایفا نماید.




















ارسال دیدگاه