باشگاه رنجرز اعلام کرد جان سوتر، مدافع تیم ملی اسکاتلند، قرارداد خود را تا مه ۲۰۲۷ با این تیم تمدید کرده است. سوتر ۲۹ ساله که ابتدا از آکادمی باشگاه داندی یونایتد پیشرفت کرد و سپس بیش از شش سال در هارتس حضور داشت، تابستان ۲۰۲۲ به گلاسگو منتقل شد.
سوتر تاکنون در ۱۲۷ بازی برای رنجرز به میدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است. او فصل گذشته به همراه این تیم قهرمان جام اتحادیه اسکاتلند شد و امسال نیز یکی از ارکان اصلی تیم دانى رول در راه کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر اسکاتلند است.
رنجرز اکنون با دو امتیاز اختلاف نسبت به هارتس، صدرنشین لیگ، در رده دوم قرار دارد. هفته گذشته رنجرز با نتیجه ۴-۲ موفق به شکست تیم هارتس شد.
سوتر درباره تمدید قرارداد خود گفت: «حضور در این تیم برای من افتخار بزرگی است و از اینکه آینده ورزشیام را همچنان در رنجرز سپری میکنم بسیار خوشحالم. میدانم چه مسئولیت بزرگی دارم و آمادهام برای موفقیت تیم تلاش کنم.»
دانی رول، سرمربی رنجرز، نیز این تمدید قرارداد را مثبت دانست و گفت حفظ بازیکنان کلیدی مانند سوتر گامی مهم برای موفقیتهای آینده باشگاه است.




















ارسال دیدگاه