صعود الینا اسویتولینا به فینال تنیس دبی با پیروزی نفس‌گیر مقابل کوکو گاف

الینا اسویتولینا با شکست کوکو گاف در مسابقه‌ای هیجان‌انگیز توانست به فینال رقابت‌های تنیس دبی راه یابد و حریف جسیکا پگولا شود. در بخش مردان، کارلوس آلکاراس نیز با پیروزی مقابل آندری روبلف به فینال قطر راه یافت. همچنین ونوس ویلیامز با دریافت وایلدکارت آماده حضور در ایندین ولز شد.

صعود الینا اسویتولینا به فینال تنیس دبی با پیروزی نفس‌گیر مقابل کوکو گاف

در یکی از جذاب‌ترین مسابقات نیمه‌نهایی رقابت‌های تنیس دبی، الینا اسویتولینا، تنیسور اوکراینی، موفق شد پس از سه ساعت جدال نفس‌گیر با نتیجه ۶-۴، ۶-۷ (۱۵-۱۳)، ۶-۴ کوکو گاف، نفر چهارم رنکینگ جهانی را شکست دهد و راهی فینال این مسابقات شود.

اسویتولینا که در این دیدار چهار بار فرصت کسب پیروزی را در تیبریک ست دوم از دست داد، در نهایت با تمرکز بالا و بازی درخشان موفق شد نتیجه را به سود خود رقم بزند و به مصاف جسیکا پگولا در فینال رودررو شود.

در دیگر دیدار نیمه‌نهایی، آمریکایی جسیکا پگولا پس از باخت سنگین ست نخست مقابل آماندا آنیسیمووا و عقب‌افتادگی در ست دوم، با ارائه بازی هجومی موفق شد با نتایج ۱-۶، ۶-۴ و ۶-۳ به فینال برسد.

در مسابقات مردان اوپن قطر نیز کارلوس آلکاراس اسپانیایی با پیروزی ۷-۶ (۷-۳)، ۶-۴ مقابل آندری روبلف روس به روند بی‌نقص خود در سال ۲۰۲۶ ادامه داد و به فینال صعود کرد. آلکاراس که پیش‌تر قهرمان اوپن استرالیا شده بود، یازدهمین برد خود را در سال جاری به ثبت رساند و در فینال به مصاف یکی از برندگان دیدار یاکوب منسیک و آرتور فیلس خواهد رفت.

همچنین، خبردار شدیم که ونوس ویلیامز، اسطوره آمریکایی و قهرمان هفت دوره گرنداسلم، با دریافت وایلدکارت توسط برگزارکنندگان تورنمنت ایندین ولز، بار دیگر به زمین مسابقات خواهد رفت. ویلیامز ۴۵ ساله قرار است در هر دو بخش انفرادی و دو نفره شرکت کند.

علاقه‌مندان ایرانی می‌توانند اخبار و نتایج لحظه‌ای مسابقات تنیس را به دقت دنبال کنند و منتظر فینال دیدنی دبی و قطر باشند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی