جوئی بارتون، هافبک و مربی سابق فوتبال انگلیسی که سابقه بازی در تیمهایی مانند منچسترسیتی، نیوکاسل و کوئینز پارک رنجرز را دارد، به دلیل اتهام حمله شدید با چوب گلف به کوین لینچ، مربی سابق فوتبال، بازداشت شد. این حمله منجر به مصدومیت جدی کوین لینچ شده و به گفته دادستان ممکن است آسیب بینایی دائمی برای وی به دنبال داشته باشد.
تنشها پس از وقوع این حادثه در باشگاه گلف هوایتون و پرسکات به اوج رسید و بارتون به همراه فردی دیگر به نام گری اوگریدی به طور رسمی متهم شدند. دادگاه شهر لیورپول با توجه به جدیت اتهامات، درخواست آزادی مشروط بارتون را رد کرد و مقرر شد جلسه بعدی رسیدگی در ۷ آوریل برگزار شود.
کوین لینچ در حال حاضر در بیمارستان تحت مراقبتهای ویژه قرار دارد. این پرونده بازتاب گستردهای در رسانههای بریتانیا داشته و آینده بارتون را با ابهام روبهرو کرده است.















ارسال دیدگاه