دیوگو ژوتا، مهاجم گلزن پرتغالی و بازیکن سابق لیورپول، در تیر ماه سال گذشته بر اثر تصادف رانندگی جان خود را از دست داد و خانواده و فوتبال دوستان را در شوک و اندوه فرو برد. همزمان با نزدیک شدن به جام جهانی ۲۰۲۶، همسر او، روته کاردوسو، نامهای احساسی به اندی رابرتسون، کاپیتان تیم ملی اسکاتلند و دوست نزدیک ژوتا نوشت.
در این نامه که توسط فیفا منتشر شد، کاردوسو نوشت: «دیگو همیشه از تو حرف میزد، از دوستیتان، از آرزوها و لحظاتی که با هم خندیدید و مبارزه کردید. جام جهانی یکی از بزرگترین آرزوهایش بود. حالا تو با قلبش به میدان میروی و او در ذهن و قلب تو حضور دارد.»
رابرتسون پس از صعود تاریخی اسکاتلند به جام جهانی گفت: «نمیتوانستم دیوگو ژوتا را از ذهنم خارج کنم. این رؤیای مشترک ما بود و مطمئناً او در کنارم خواهد بود.» وی با تشکر از کاردوسو گفت این نامه مدتها در ذهنش خواهد ماند.
تیم ملی اسکاتلند، که برای نخستین بار از سال ۱۹۹۸ به جام جهانی راه یافته، در گروه C با تیمهای هائیتی، مراکش و برزیل همگروه است. این رقابتها از ۲۱ خرداد آغاز خواهد شد و تا ۲۸ تیر ماه ادامه مییابد. رابرتسون، کاپیتان تازهوارد تاتنهام، تأکید کرد: «در این جام نهتنها برای خودم، بلکه برای دیوگو ژوتا نیز بازی خواهم کرد.»














ارسال دیدگاه