مراکش با روحیه جنگندگی، در اولین بازی وافکان ۲۰۲۴ به تساوی رسید

تیم ملی زنان مراکش با گل دقایق پایانی موفق شد در بازی افتتاحیه رقابت‌های جام ملت‌های زنان آفریقا ۲۰۲۴ برابر زامبیا به تساوی ارزشمند دست پیدا کند؛ نتیجه‌ای که نشان از اراده و تلاش این تیم برای موفقیت در خانه داشت.

در شروع رقابت‌های جام ملت‌های زنان آفریقا ۲۰۲۴ (وافکان)، تیم میزبان مراکش در ورزشگاه المپیک رباط موفق شد با گل دقیقه ۸۸، در مقابل زامبیا به تساوی ۲-۲ دست پیدا کند. این نتیجه باعث شد شادی وصف‌ناپذیری در میان بازیکنان و کادر فنی تیم مراکش ایجاد شود.

به گفته ساکینا اوزرائوی، مهاجم تیم ملی زنان مراکش: «ما نشان دادیم که جنگنده‌ایم. ما مراکش هستیم و به این راحتی تسلیم نمی‌شویم.» او همچنین افزود: «احساس بزرگی است، چون بازی را عقب بودیم و گرفتن تساوی در آخرین لحظات یک نتیجه خوب محسوب می‌شود.»

در این مسابقه، تیم زامبیا خیلی زود و در همان دقیقه اول توسط باربارا باندا از حریف پیش افتاد اما ابدیصم جرایدی در دقیقه ۱۲ نتیجه را از روی نقطه پنالتی به تساوی کشاند. قبل از پایان نیمه اول، راشل کوندانانجی دوباره زامبیا را پیش انداخت. اما در نهایت، گل تماشایی غزلانه چبک از راه دور در دقیقه ۸۸ باعث شد مراکش یک امتیاز مهم از این مصاف کسب کند.

مراکش طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری گسترده‌ای روی فوتبال زنان داشته و در دوره قبلی رقابت‌ها نایب‌قهرمان شد. اوزرائوی درباره انتظارات گفت: «تمام فشارها روی ماست چون میزبانی با ماست و در دور گذشته نیز فینالیست شده بودیم. دو بازی دیگر باقی مانده و باید پیروز شویم چون می‌خواهیم جام در مراکش بماند.»

یاسمن مرابط، هافبک تیم نیز مدیریت احساسات تیم پس از عقب افتادن را قابل تحسین دانست و گفت: «باید بازی به بازی جلو برویم و آرامش خود را حفظ کنیم.»

نگاه زامبیا به آینده

زامبیا که در دوره قبل سوم شده بود و با داشتن بازیکنان نامداری مانند کوندانانجی و باندا یکی از مدعیان قهرمانی است، بعد از از دست دادن پیروزی صدرنشینی خود را حفظ کرد. کوندانانجی، مهاجم بای اف‌سی آمریکا، معتقد است: «این تازه شروع است. این بازی چشم ما را باز کرد تا سخت‌تر تلاش کنیم و اشتباهات را جبران کنیم.»

نورا هاپتله، سرمربی سوئیسی تیم زامبیا، نیز تاکید کرد که با وجود توقعات بالا از تیمش تحمل فشار را یاد گرفته‌اند و تمرکزشان بر پیشرفت خودشان است. او گفت: «جو ورزشگاه عالی بود و فکر می‌کنم تماشاگران از یک بازی سرگرم‌کننده لذت بردند.»

در ادامه رقابت‌ها، تکلیف صعود دو تیم قدرتمند گروه A با دیدارهای آینده مشخص خواهد شد؛ مراکش و زامبیا هر دو به دنبال رسیدن به قهرمانی در این دوره هستند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی