در جریان فینال انفرادی تنیس ویلچری ویمبلدون، آلفی هویت، نماینده بریتانیا، با وجود عملکردی قابل تحسین و حمایت گسترده تماشاگران حاضر در زمین شماره یک، موفق نشد از عنوان قهرمانی خود دفاع کند و نتیجه را به توکیتو اودا، تنیسور جوان ژاپنی و نفر اول رنکینگ جهانی، واگذار کرد.
این مسابقه که از لحاظ کیفیت فنی در سطحی بسیار بالا برگزار شد، سه ست جذاب و نزدیک داشت. هویت ابتدا ست نخست را با نتیجه ۶-۳ به سود خود به پایان برد، اما اودا با مبارزهای بیامان در ست دوم ۷-۵ پیروز شد و در ست سوم هم با نتیجه ۶-۲ به پیروزی رسید. این دومین قهرمانی اودا در ویمبلدون و ششمین عنوان گرند اسلم او محسوب میشود.
هویت که پیش از این هم در مسابقات دوبل به همراه گوردون رید به فینال رسیده بود اما شکست خورده بود، پس از پایان بازی از حمایت هواداران تقدیر کرد و گفت: «تجربه مسابقههایی با چنین فضایی همان چیزی است که ما تنیسورها همیشه آرزویش را داریم؛ فراتر از جامها، حمایت و جو فوقالعاده امروز برای من ارزشمند بود.»
اودا نیز پس از قهرمانی اظهار داشت: «این تورنمنت با بقیه فرق دارد، ویمبلدون بسیار زیباست و من قدر این لحظه را میدانم.»
در بخش دیگری از مسابقات تنیس ویلچیر، نیلس وینک از هلند موفق شد در بخش کواد، با شکست سم شرودر، دیگر بازیکن هلندی، به عنوان قهرمانی دست یابد و جایزه این بخش را هم به مجموعه افتخارات خود اضافه کند.















ارسال دیدگاه