باشگاه فوتبال فاینورد هلند با جذب اِمِکا پیترز، استعداد ۱۸ ساله انگلیسی، بار دیگر با باشگاه برنتفورد انگلیس همکاری کرد. این مهاجم جوان که محصول آکادمی فولام بوده، در دو سال گذشته عملکرد موفقی در تیم زیر ۱۸ سال برنتفورد داشته و فصل پیش توانست با ۱۴ گل زده و ۶ پاس گل درخشش قابل توجهی نشان دهد.
بر اساس گزارش منابع خبری، پیترز قراردادی تا تابستان ۲۰۲۸ با فاینورد امضا کرده و قرار است به تیم زیر ۱۹ سال این باشگاه بپیوندد. او درباره این انتقال گفته است: "حضور در اینجا برای من افتخار بزرگی است. تجربهی بازی در کشور جدید برایم هیجانانگیز است و امید دارم با بازیهایم به موفقیت تیم کمک کنم و سطح خود را ارتقا دهم."
مدیر فنی باشگاه برنتفورد نیز با اشاره به این انتقال اظهار کرد: "فاینورد باشگاهی بزرگ با تاریخچهای افتخارآمیز است و این انتقال قدم رو به جلویی برای امِکا خواهد بود. هر بازیکن مسیری متفاوت دارد و ما نیز تلاش میکنیم بهترین انتخاب را برای آینده آنها رقم بزنیم."
این انتقال، نمونهای دیگر از روابط نزدیک بین برنتفورد و فاینورد به ویژه در سال جاری است. پیشتر نیز آنتونی میلامبو با مبلغ دستکم ۲۰ میلیون یورو از فاینورد به لیگ برتر انگلیس و باشگاه برنتفورد منتقل شده بود.










ارسال دیدگاه