اینترمیلان آماده است پیشنهاد خود برای جذب آدِمولا لوکمن را به ۴۵ میلیون یورو افزایش دهد

باشگاه اینترمیلان قصد دارد برای جذب آدِمولا لوکمن، مهاجم نیجریه‌ای آتالانتا، پیشنهاد جدیدی به ارزش ۴۵ میلیون یورو ارائه دهد. این حرکت پس از رد شدن پیشنهاد اولیه ۴۰ میلیون یورویی این باشگاه از سوی آتالانتا صورت می‌گیرد.

اینترمیلان آماده است پیشنهاد خود برای جذب آدِمولا لوکمن را به ۴۵ میلیون یورو افزایش دهد

باشگاه اینترمیلان به دنبال تقویت خط حمله خود در فصل نقل و انتقالات تابستانی است و آدِمولا لوکمن، ستاره نیجریه‌ای تیم آتالانتا را هدف قرار داده است. طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، اینتر هفته گذشته پیشنهادی به ارزش تقریبی ۴۰ میلیون یورو برای جذب این مهاجم ارائه داد که با مخالفت آتالانتا مواجه شد. گفته می‌شود تیم آتالانتا برای فروش لوکمن رقمی نزدیک به ۵۰ میلیون یورو را مدنظر دارد.

با این حال، اینترمیلان قصد ندارد از این انتقال چشم‌پوشی کند و طبق اخبار، این باشگاه آماده است تا پیشنهاد خود را تا سقف ۴۵ میلیون یورو افزایش دهد. گفته می‌شود این پیشنهاد جدید تا پایان هفته جاری (سه‌شنبه یا چهارشنبه) به صورت رسمی به باشگاه آتالانتا ارائه خواهد شد.

هدف مدیران اینتر این است که مذاکرات هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد و این انتقال به یک داستان طولانی تابستانی تبدیل نشود. باید دید آیا آتالانتا با این مبلغ موافقت خواهد کرد یا همچنان بر مبلغ درخواستی خود پافشاری خواهد کرد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی