ضبط لباس‌های تقلبی فوتبال به ارزش ۱۸ میلیون پوند در بریتانیا طی جام جهانی

در جریان جام جهانی، پلیس بریتانیا بیش از ۲۲۰ هزار لباس و کیت فوتبال تقلبی به ارزش ۱۸ میلیون پوند را به علت نگرانی‌های ایمنی کشف و ضبط کرد. مقامات هشدار داده‌اند که این لباس‌ها بسیار قابل اشتعال و خطرناک هستند.

ضبط لباس‌های تقلبی فوتبال به ارزش ۱۸ میلیون پوند در بریتانیا طی جام جهانی

در حاشیه برگزاری جام جهانی فوتبال، پلیس بریتانیا طی عملیاتی با نام بلاکسویچ موفق شد بیش از ۲۲۰ هزار قطعه لباس و کیت فوتبال تقلبی به ارزش بیش از ۱۸ میلیون پوند را ضبط کند. افزایش تقاضای کیت و لباس تیم‌ها در این بازه زمانی سبب رشد چشمگیر تولید و توزیع نمونه‌های تقلبی شده بود.

گزارش‌ها نشان می‌دهد برخی از این لباس‌ها با شباهت زیاد به پیراهن بازیکنان سرشناس همچون کیلیان ام‌باپه از فرانسه و ارلینگ هالند از نروژ عرضه می‌شد. اما متخصصان هشدار دادند که این لباس‌ها علاوه بر استاندارد نبودن، از مواد بسیار قابل اشتعال ساخته شده‌اند که خطر بالایی برای مصرف‌کنندگان، به‌ویژه کودکان، به همراه دارند.

بر اساس آزمایش‌های اداره آتش‌نشانی منطقه چشایر، لباس‌های تقلبی نسبت به نمونه‌های اصلی بسیار سریع‌تر آتش می‌گیرند و به پوست آسیب جدی می‌رسانند. به گفته مقامات، کم بودن قیمت و جذابیت ظاهری این لباس‌ها باعث می‌شود برخی از خریداران از خطرات احتمالی غافل شوند.

در سمت راست لباس قرمز جعلی و در سمت چپ لباس سبز اصل است که تفاوت واکنش آن‌ها به شعله به‌وضوح نمایش داده شده است.

مقامات حامی مالکیت معنوی تاکید دارند که این اقدامات مجرمانه علاوه بر به خطر انداختن سلامت مردم، به دلیل تولید در شرایط غیرایمن و نبود نظارت کیفی، برای جامعه نیز ضررآور است. کاربران ایرانی نیز باید در صورت خرید پوشاک ورزشی، به نشان اصل بودن و استانداردهای ایمنی توجه ویژه داشته باشند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی