اِما رادوکانو، قهرمان شگفتیآفرین آزاد آمریکا در سال ۲۰۲۱، پس از همکاری تمام وقت با فرانسیس روئیگ، مربی سابق رافائل نادال، پیروزی قاطعانهای برابر اولگا دانیلویچ در مسابقات سینسیناتی کسب کرد. این اولین بازی رادوکانو زیر نظر مربی جدیدش بود و به نظر میرسد این همکاری به او اعتماد به نفس دوبارهای داده است.
در این مسابقه، پس از چهار بار شکست سرویس در پنج گیم ابتدایی، رادوکانو موفق شد با قدرت به بازی مسلط شود و ست اول را با نتیجه ۶-۳ و دومی را با ۶-۲ پیروز شود. او با ضربههایی دقیق و دفاع مناسب، حریف صرب خود را تحت فشار قرار داد و در نهایت با برتری کامل به دور بعد راه یافت.
رادوکانو که مدتها بدون مربی دائمی بود، حالا با هدایت روئیگ در آستانه یکی از مهمترین گرنداسلمهای سال یعنی آزاد آمریکا، برای موفقیتهای بیشتر آماده میشود. عملکرد او در این مسابقات، هواداران تنیس در ایران و جهان را به آینده این تنیسور جوان و باانگیزه امیدوار کرده است.
در دیگر دیدارها، ایگا سویاتک، قهرمان ویمبلدون، با پیروزی ساده برابر آناستازیا پوتاپووا راهی دور بعد شد. مدیسون کیز، قهرمان اوپن استرالیا، در دیداری نفسگیر برابر اوا لیس از آلمان برنده شد.
در قسمت مردان، یانیک سینر، تنیسور شماره یک جهان، بازگشتی قدرتمندانه پس از قهرمانی در ویمبلدون داشت و به راحتی رقیب کلمبیایی خود را شکست داد. مسابقات سینسیناتی فرصتی برای آمادهسازی بهتر بازیکنان پیش از شروع گرنداسلم آزاد آمریکا در نیویورک خواهد بود.
















ارسال دیدگاه