حضور ونوس ویلیامز ۴۵ ساله در یو اس اوپن با دریافت وایلد کارت

ونوس ویلیامز، اسطوره دنیای تنیس، با دریافت وایلد کارت برای حضور در یو اس اوپن ۲۰۲۵ بار دیگر خبرساز شد و قرار است رکوردی جالب را به عنوان مسن‌ترین تنیسور حاضر در این مسابقات به ثبت برساند.

ونوس ویلیامز، قهرمان دو دوره‌ای یو اس اوپن و یکی از پرافتخارترین تنیس‌بازان زن جهان، با دریافت وایلد کارت برای حضور در رقابت‌های امسال یو اس اوپن در سن ۴۵ سالگی، توجه علاقه‌مندان به تنیس را به خود جلب کرد.

این تنیس‌باز آمریکایی که تاکنون هفت عنوان گرند اسلم را از آن خود کرده، پس از حدود یک سال دوری از میادین، تابستان امسال بازگشتی شگفت‌انگیز به دنیای تنیس داشت. وی با شکست پیتون استیرنز آمریکایی در رقابت‌های واشنگتن اوپن، ثابت کرد که همچنان توان رقابت با بهترین‌های تنیس جهان را دارد.

حضور او در یو اس اوپن امسال، بیست و پنجمین حضور او در این گرند اسلم معروف است؛ مسابقاتی که ۲۵ سال پیش و در سال ۲۰۰۰ اولین قهرمانی‌اش را در آن تجربه کرد. با این دوره، ونوس ویلیامز به مسن‌ترین بازیکن انفرادی حاضر در فلشینگ میدوز پس از رنه ریچاردز (۴۷ ساله در سال ۱۹۸۱) تبدیل می‌شود.

او علاوه بر حضور در جدول انفرادی، در بخش دوبل مختلط نیز همراه رایلی اوپلکا، تنیس‌باز دیگر آمریکایی، شرکت خواهد کرد.

خواهر ونوس، سرنا ویلیامز که شش بار قهرمان یو اس اوپن شده بود و مجموعاً ۲۳ عنوان گرند اسلم را در کارنامه داشت، پس از این رقابت‌ها در سال ۲۰۲۲ از دنیای تنیس خداحافظی کرد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی