تیم ملی تنیس بریتانیا با نمایش درخشان مقابل اکوادور موفق شد با نتیجه قاطع ۴-۰ به دور نهایی دیویس کاپ ۲۰۲۶ صعود کند. پیروزی تعیینکننده در رقابت دو نفره توسط هنری پتن و نیل اسکاپسکی با نتیجه ۶-۳ و ۶-۴ به دست آمد تا جواز حضور در نوامبر و مرحله «فینال ۸» در بولونیا را کسب کنند.
پیش از این مسابقه، توبی ساموئل و آرتور فری با پیروزی در بازیهای انفرادی، بریتانیا را ۲-۰ پیش انداختند. هری وندلکن نیز که به دلیل مصدومیت کامرون نوری فراخوانده شده بود، در اولین حضورش موفق به کسب برد شد.
بریتانیا با ترکیبی جوان و غیبت بازیکنان باتجربه توانست بدون باخت به دور بعدی برسد. سرمربی تیم، لئون اسمیت، از این موفقیت ابراز خرسندی کرده و اظهار داشت که این صعود روحیه تیم را بالا برده است.
بریتانیاییها در دور یکچهارم نهایی باید با تیم قدرتمند آلمان، به رهبری الکساندر زورف قهرمان دو رقابت گرند اسلم، روبرو شوند. مسابقات نهایی از ۲۴ تا ۲۹ نوامبر در بولونیا برگزار خواهد شد. ایتالیا به عنوان میزبان و دارنده سه عنوان متوالی قهرمانی نیز به مرحله نهایی رسیده است.
در رقابتهای دیگر، کانادا با جمهوری چک، اتریش با اسپانیا و ایتالیا با کرهجنوبی دیدار خواهند کرد. آمریکا با وجود رکورد قهرمانی بیشترین دیویس کاپ، بار دیگر از حضور در یکچهارم نهایی بازماند.

















ارسال دیدگاه