نمایندگان تنیس ایران مقابل حریفان قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا

در بازی‌های آسیایی ناگویا، ماندگار فرزامی و مشکات الزهرا صفی باید در دور دوم بخش انفرادی تنیس بانوان به مصاف حریفان قدرتمند خود از چین‌تاپیه و چین بروند.

نمایندگان تنیس ایران مقابل حریفان قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا

در ادامه رقابت‌های تنیس بازی‌های آسیایی ناگویا، دو نماینده بانوان ایران در بخش انفرادی، کار سختی مقابل حریفان خود دارند. ماندگار فرزامی باید مقابل جوانا گارلند از چین‌تاپیه قرار گیرد که جزو نفرات برتر و دارای شانس هشتم قهرمانی مسابقات محسوب می‌شود.

همچنین مشکات الزهرا صفی نیز باید با ژانگ شوآی چینی، بخت دوم قهرمانی این دوره از بازی‌ها مبارزه کند. این مرحله از رقابت‌ها، شانس‌های خوبی برای تجربه اندوزی دو تنیس‌باز جوان ایرانی به حساب می‌آید.

برنامه‌های بعدی نمایندگان ایران در مسابقات تنیس بازی‌های آسیایی از طریق کانال‌های رسمی فدراسیون اعلام خواهد شد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی