قهرمانی جمهوری چک برای دوازدهمین بار در جام بیلی جین کینگ

تیم تنیس زنان جمهوری چک با پیروزی ۲-۰ برابر اوکراین، دوازدهمین قهرمانی خود را در جام بیلی جین کینگ جشن گرفت. لیندا نووسکووا و کارولینا موچووا نقش کلیدی در این موفقیت داشتند.

قهرمانی جمهوری چک برای دوازدهمین بار در جام بیلی جین کینگ

تیم ملی تنیس زنان جمهوری چک موفق شد با غلبه بر اوکراین، برای دوازدهمین بار فاتح جام بیلی جین کینگ شود. در این دیدار، کارولینا موچووا با نتایج ۶-۲ و ۶-۳ مقابل آنهلینا کالینینا به پیروزی رسید. سپس لیندا نووسکووا مقابل الینا اسویتولینا (رنک هفتم جهان) با نتایج ۶-۳ و ۷-۶ (۷-۵) پیروز شد تا قهرمانی جمهوری چک قطعی شود.

این قهرمانی نخستین جام جمهوری چک با کاپیتانی باربورا استریکووا است؛ کسی که پیش‌تر سه بار به عنوان بازیکن این جام را فتح کرده بود. جمهوری چک در این دوره تنها یک ست در کل مسابقات از دست داد و قدرت خود را در تنیس زنان جهان نشان داد.

تیم جمهوری چک پیش از فینال، بریتانیا را نیز در مرحله یک‌چهارم نهایی حذف کرده بود. این پیروزی، چک‌ها را پس از آمریکا به دومین کشور پرافتخار تاریخ این رقابت‌ها بدل کرد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی