باشگاه مارسی فرانسه موفق شد با آنگل گومز، هافبک خلاق و جوان انگلیسی، به توافقی نهایی برای پیوستن این بازیکن به صورت آزاد برسد. گومز پس از اعلام جدایی از لیل و پایان قراردادش، تیم فرانسوی را برای ادامه فوتبال حرفهای خود انتخاب کرد و علیرغم پیشنهادات از لیگ برتر انگلیس ترجیح داد در لیگ ۱ بماند.
گومز که در سال ۲۰۲۰ از منچستر یونایتد راهی لیل شد، از آن زمان ۱۰ گل و ۱۹ پاس گل در ۱۳۴ بازی برای لیل به ثبت رساند و چند بار به تیم ملی بزرگسالان انگلیس دعوت شد. اکنون او در مارسی زیر نظر روبرتو د زربی، سرمربی سرشناس و سابق برایتون، و در کنار میسن گرینوود بازی خواهد کرد.
انتقال گومز به مارسی همزمان شده با قرار گرفتن این باشگاه در رتبه دوم لیگ فرانسه و کسب سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان اروپا. امید میرود حضور او به تقویت خط هافبک مارسی و درخشش این تیم در اروپا کمک کند.



















ارسال دیدگاه