اتحادیه فوتبال اسکاتلند به دنبال جانشین سرمربی آینده است

ایان مکسول، مدیر اجرایی فدراسیون فوتبال اسکاتلند، اعلام کرد با نزدیک شدن به پایان قرارداد فعلی استیو کلارک، همواره به دنبال گزینه‌های مناسب برای هدایت تیم ملی فوتبال این کشور هستند. کلارک، که در موفقیت‌های اخیر تیم نقش داشته، هنوز درباره تمدید قرارداد خود تصمیم نگرفته است.

اتحادیه فوتبال اسکاتلند به دنبال جانشین سرمربی آینده است

ایان مکسول، مدیر اجرایی اتحادیه فوتبال اسکاتلند، در گفت‌وگویی اعلام کرد که این فدراسیون همواره وضعیت بازار مربیان را زیر نظر دارد تا در زمان مناسب، سرمربی آینده تیم ملی را انتخاب کند. این صحبت‌ها پس از آن صورت گرفت که استیو کلارک، سرمربی فعلی تیم ملی اسکاتلند، اشاره کرد احتمال تمدید قراردادش پس از پایان آن در ۱۳ ماه آینده فقط ۷۵ درصد خواهد بود.

کلارک از سال ۲۰۱۹ هدایت تیم ملی اسکاتلند را بر عهده دارد و موفق شده تیم را به دو جام ملت‌های اروپا برساند. اکنون هدف بزرگ‌تر او، رساندن اسکاتلند به جام جهانی ۲۰۲۶ است؛ موفقیتی که از سال ۱۹۹۸ نصیب فوتبال این کشور نشده است.

مکسول معتقد است: «برنامه‌ریزی برای جانشینی همیشه باید مد نظر باشد، چون ممکن است هر زمانی بنابر دلایل مختلف، مربی تیم را ترک کند. اما در حال حاضر همه تمرکز ما روی موفقیت تیم و سرمربی فعلی است.»

تیم ملی اسکاتلند به زودی رقابت خود را برای راهیابی به جام جهانی ۲۰۲۶ آغاز می‌کند و طرفداران فوتبال در این کشور امیدوار هستند پس از حضور موفق در اروپا، این بار شادی حضور در جام جهانی را تجربه کنند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی